Tamara van der Linden 06-12813400 Bel mij
Geralde Boogaard 06-29268001 Bel mij

Zwangere Zaterdag

03-10-2019

Op 7 maart - 13 juni-12 september en 28 november 2020 wederom Zwangere Zaterdag.


Tamara en Geralde zullen hier aanwezig zijn voor het beantwoorden van uw vragen en geven een presentatie over de problemen bij borstvoeding.


Zwangere Zaterdag is voor iedereen die meer wil weten over zwanger worden en zijn, bevallen, de kraamtijd en alles wat hierbij komt kijken. Er zijn presentaties, workshops en een grote kraammarkt, waar u informatie kunt krijgen en producten kunt kopen.


Doorlopend draait de film Borstvoeding, de beste start. Deze film laat vooral zien wat borstvoeding is, hoe het gaat, hoe vaak, hoe lang, hoe verschillend al die soorten en maten borsten en tepels zijn, hoe je kleine problemen voorkomt en oplost en hoe makkelijk het is. Kijken en zien hoe een baby zich goed aanlegt is leerzaam. Zien hoe een baby interesse kan krijgen voor een grote hap, helpt om te weten hoe weinig je hoeft te doen. Dat is het leuke van een film.

Borstvoeding geven is soms makkelijk en soms wat ingewikkelder. Enige voorbereiding is fijn, zodat je als moeder en vader weet wat je kunt verwachten.