Tamara van der Linden 06-12813400 Bel mij
Geralde Boogaard 06-29268001 Bel mij
verhuur & verkoop

Moedermelk bewaren en geven


Set van 3 flessen 150 ml Medela € 10,95

De medela flessen passen op alle kolven van Medela. Ze zijn te gebruiken voor het opvangen van de melk tijdens het kolven of het bewaren van de melk in de koelkast of vriezer. In combinatie met de slow flow speen is het een goed fles voor een kindje die ook uit de borst drinkt.

Special Need Feeder (Habermann) € 24,50

Ontwikkeld voor kinderen met minder zuigkracht: bijvoorbeeld bij kinderen met een schisis, zwakke baby's, baby's met het syndroom van Down of andere neurologische problemen.

De SpecialNeeds speen biedt meerdere voordelen wanneer u uw baby moedermelk geeft:

  • gemakkelijke regeling van de melkstroom
  • gemakkelijke melkinname
  • geen verspilling
  • minder tijd nodig om te voeden
De klep en membraan tussen flesje en speen zorg en ervoor dat er geen lucht in de speen komt. Bovendien heeft de SpecialNeeds speen een spleetvormige opening waarmee u de melkstroom kunt regelen door gewoon de speen op een andere manier in de mond van uw baby te plaatsen. Zelfs als uw baby maar zachtjes zuigt, kan hij de melkstroom op gang brengen.

Ondersteuning bij het drinken

Ook als de baby maar heel zachtjes zuigt, kan hij moedermelk drinken. Hij voldoet zo aan zijn natuurlijke zuigbehoefte, zelfs als hij te zwak is om borstvoeding te krijgen. Door in de speen te knijpen, kunt u de melk beter laten stromen zodat uw baby gemakkelijker kan drinken.


Special Need Feeder reserve spenen € 29,50


Verpakt per 3.
Ook los verkrijgbaar voor € 10,50
Calma drinkfles € 16,95

Medela introduceert met Calma een voedingssysteem wat ontwikkeld is op basis van wetenschappelijk onderzoek. De speen is speciaal ontwikkeld om moeders te helpen om borstvoeding te blijven geven, ook als zij soms niet bij hun baby kunnen zijn.