Tamara van der Linden 06-12813400 Bel mij
Geralde Boogaard 06-29268001 Bel mij
voorlichting

Voorlichting over borstvoeding

Cursussen en informatieavonden

U kunt op verschillende wijze informatie inwinnen over het geven van borstvoeding.

Een goede voorbereiding is het volgen van een cursus bij één van de vrijwilligersorganisaties: Vereniging Borstvoeding Natuurlijk (VBN) of La Leche League (LLL).
VBN en LLL organiseren ook avonden voor voedende moeders.

Bij specifiek vragen, gezondheidsproblemen is het verstandig een gesprek aan te gaan met een lactatiekundige. samen kunnen jullie dan een plan van aanpak maken op basis van uw verhaal. Natuurlijk kunt u daarvoor met één van ons een afspraak maken. Wij helpen u graag.

Youtube

Op het internet is het soms lastig door de bomen het bos te zien. Global Health Media Project heeft enkele praktische korte filmpjes online gezet.


Zwangere Zaterdag in het Wilhelmina Kinderziekenhuis

In het Wilhelmina Kinderziekenhuis wordt 4 maal per jaar een informatiebeurs georganiseerd: Zwangere Zaterdag. Op deze infomatiebeurs komt u alles te weten over zwangerschap, bevallen en de kraamtijd. Borstvoeding geven neemt hierin een belangrijke rol.
Doorlopend wordt de film 'Borstvoeding, de beste start' gedraaid en er zijn presentatie over items rondom borstvoeding te volgen.
Tamara en Geralde zijn daar aanwezig voor het beantwoorden van u vragen.
Er is een inloopspreekuur voor zowel zwangeren als voedende moeders.

Boeken over borstvoeding

Mocht u een goed naslagwerk in de vorm van een boek zoeken dan is Borstvoeding Boek van Stefan Kleintjes en Mary Broekhuijsen een echte aanrader. Dit boek is ook bij Centrum voor Borstvoeding te koop.

Voor informatie op internet verwijzen wij u naar borstvoeding.com.