Tamara van der Linden 06-12813400 Bel mij
Geralde Boogaard 06-29268001 Bel mij

Hulp bij borstvoeding

Borstvoeding geven is voor veel moeders fijn, maar kan ook pittig als het niet gaat zoals je had verwacht. Dan kan je wel wat hulp gebruiken. Wij helpen je graag of denken mee over de beste oplossing. 
Wat een goed advies is voor de één, hoeft voor de ander niet te werken. 

Bij ons kun je terecht tijdens de zwangerschap als je voorlichting wilt hebben of een specifiek probleem wilt bespreken. Na de bevalling helpen we je graag als de borstvoeding niet loopt zoals je zou wensen, bijvoorbeeld  als je pijn hebt, of je onzekerheid voelt over de groei van je kindje, of andere vragen of problemen hebt.

Zorg op maat vinden wij daarbij belangrijk.

Als je hulp nodig hebt, is het fijn dat je daar niet lang op hoeft te wachten.
Wij zorgen voor:
  • snel contact en afspraak
  • zorg op maat. Niks moet, we overleggen wat haalbaar is en bij je past
  • nazorg afgepast op wat nodig en wenselijk is

Doordat we beiden al ruime tijd werkzaam zijn in het WKZ, hebben we veel ervaring met zieke moeders, zieke en/of te vroeg geboren baby's. Wij kunnen je helpen met een stappenplan om je baby, na ontslag uit het ziekenhuis, volledig aan de borst te laten drinken.

Goede begeleiding werkt!

Een lactatiekundige geeft professionele ondersteuning bij borstvoeding. In overleg met jullie ouder(s) zoeken wij naar de beste oplossing.


In de regio Utrecht, Houten, Culemborg, Geldermalsen, Leerdam, Zaltbommel en Tiel verzorgen wij:

  • Lactatiekundige consulten bij u thuis en op de praktijk (WKZ)
  • Consulten per telefoon of mail
  • Verhuur van borstkolf 
  • Verhuur van babyweegschaal
  • Verkoop van borstkolven en kolf benodigdheden
  • Verkoop van andere hulpmiddelen voor succesvol voeden aan de borst.

Je kunt doorverwezen worden door je (huis)arts, verloskundige of het consultatiebureau, maar je kunt natuurlijk ook zelf contact opnemen.

Tamara en Geralde zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Lactatiekundigen (NVL). Wij werken volgens het verwijzingsprotocol.


Bereikbaarheid 

Wij zijn dagelijks bereikbaar van 9.00 tot 17.00 uur. Als de telefoon niet beantwoord kan worden, spreek dan een bericht in. Je wordt dan zo spoedig mogelijk terug gebeld, in de meeste gevallen diezelfde dag nog.